ZZP

zzperZZPers zijn voornamelijk met hun werk bezig, automatisering is een bijkomstigheid waar zo min mogelijk tijd aan besteed moet worden. Een belangrijk kenmerk van deze ondernemers is dat deze vaak buiten kantooruren aan hun administratie werken.

Producten welke onmisbaar zijn:

  • Telefonie
  • Website
  • Computeronderhoud
  • 24/7 support

VoIP telefonie
Een eenvoudige oplossing voor telefonie voor ZZPers is VoIP. Het is flexibel het kan elke maand uitgebreid of beƫindigd worden, eenvoudig te verhuizen en voordelig gemiddeld 30% goedkoper als traditionele telefonie. Klein bijkomend voordeel is dat wij gelijktijdig uw mobiel kunnen laten overgaan, zodat een oproep ook beantwoord kan worden als u niet bij uw vaste toestel bent.
meer info over VoIP

Website
Online dient u uw bedrijf goed te presenteren, een website is daarvoor onmisbaar. U kunt dit eenvoudig houden, maar u kunt dit zo geavanceerd maken als u wilt.
Wilt u nu niet investeren in een website? Wij hebben ook de mogelijkheid op een website op abonnementbasis aan te bieden, zo heeft u niet de investering in een website, maar kunt u uw bedrijf wel goed online presenteren.
meer info over webdesign

Computeronderhoud
Een goedwerkende computer is is voor elk bedrijf van belang. Wij kunnen voor goed onderhoud zorgen en bieden daarnaast 24/7 support zodat u altijd op uw computer kunt rekenen en in geval van problemen altijd bij ons terecht kunt.
meer info over computerbeheer