Horeca

Restaurant
Wij hebben aantal producten welke perfect aansluiten bij de horeca en worden dan ook door restaurants en cafe’s naar volle tevredenheid gebruikt. De belangrijkste van deze producten vind u op deze pagina.

Managed WIFI
Tegenwoordig is internet onmisbaar, daarom is het aanbieden ervan onmisbaar. Ondanks dat het fijn is voor de gasten dat deze via de door u aangeboden verbinding hun email en sosialmedia kunnen controleren maken zei vaak ook reclame voor u door op socialmedia en aan vrienden te laten weten dat ze bij u zijn.
meer info over ons wifi

E-mail
Elk bedrijf heeft tegenwoordig een e-mailadres nodig, niet alleen is dit een eenvoudige manier voor communicatie met uw leveranciers het is ook steeds meer door uw klanten gebruikt. Het voordeel van Office 365 (de e-maildienst) welke wij veelal aanbieden, is dat dit flexiber is en op meerdere/verschillende apparaten gebruikt kan worden.
meer info over Office 365

Website
Moest je vroeger alleen een visitekaartje hebben is een website tegenwoordig onmisbaar. Het is het communicatiemiddel op uw bedrijf te presenteren. Of u nu een voordelige oplossing zoekt of een meer geanvanceerde wij bieden u een oplossing op maat. Zelf hebben wij de mogelijkheid u zonder investering voor een vastbedrag per maand een website aan te bieden.
meer info over webdesign

VoIP telefonie
Of u nu flexibiliteit zoekt of wil besparen op uw vaste telefonie onze VOip-oplossing is uiterst geschikt.
Wij bieden losse abonnementen of in combinatie met een (draadloos) toestel aan.
meer info over VoIP