Al meer als 10 jaar is JB-ICT voor vele bedrijven de ict-partner. Constant zijn wij bezig met ontwikkeling van onze diensten waardoor wij onze nog klanten beter van dienst kunnen zijn. Door onze nauwe band met de klant en onze eigen retailer achtergrond begrijpen wij wensen van onze klanten als geen ander en sluiten wij zo dicht mogelijk aan bij hun wensen.

Het voordeel van een grote partner en persoonlijke aandacht.
Door onze samen werking met strategische partners kunnen wij onze klanten een uniek product bieden. Wij bieden onze klanten persoonlijke aandacht en zijn goed geïnformeerd over uw situatie, veelal heeft onze medewerker persoonlijk kennis met u gemaakt, daarnaast hebben wij door samenwerking onze support gewaarborgd. Deze waarborging houd in dat mocht onze medewerker u niet direct kunnen helpen, de helpdesk u kan helpen. Deze helpdesk beschikt over alle schriftelijke informatie welke wij van u hebben en beschikken over dezelfde supporttools als onze eigen medewerkers.

24/7 support
We verkeren steeds meer in een 24-uurs economie, daarnaast zijn de winkelopengstijden steeds ruimer waardoor winkels steeds vaker ’s avonds en op zondag geopend zijn. Ook buiten kantoortijd moet uw automatisering dus goed functioneren, en bent u dus soms afhankelijk van support. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor onze klanten.